Am lansat pagina oficială de TikTok pentru promoții spectaculoase!

Prețuri mici, zi de zi!

Dragi clienți și prieteni ai magazinului Barosan Cash & Carry din Oradea, avem o veste senzațională pentru voi! Ne bucurăm să anunțăm că am lansat oficial pagina de TikTok a magazinului nostru, unde vom posta videoclipuri pline de energie și entuziasm, promovând cele mai atractive oferte și promoții disponibile în magazinul nostru.

Dorim să fim mereu în pas cu tehnologia și să fim aproape de voi, clienții noștri fideli, în orice mediu social. TikTok este o platformă în plină expansiune, iar noi suntem hotărâți să vă surprindem și să vă bucurăm cu conținut original și captivant.

Pe pagina noastră oficială de TikTok, pe care o puteți găsi accesând linkul https://www.tiktok.com/@barosancashcarry, veți găsi videoclipuri cu:

  1. Promoții exclusive – Vă vom prezenta periodic oferte irezistibile la produsele preferate, astfel încât să vă bucurați de cele mai bune prețuri din Oradea.
  2. Produse noi – Vom prezenta mereu produsele noi care ajung în stoc, astfel încât să fiți la curent cu ultimele tendințe și să vă surprindeți familia cu cele mai gustoase preparate.
  3. Concursuri și premii – Vrem să vă răsplătim loialitatea, așa că vă pregătim surprize și concursuri cu premii atractive. Fiecare urmăritor al paginii noastre de TikTok are ocazia să câștige produse de calitate sau reduceri speciale.
  4. Rețete delicioase – Ne dorim să fim mai mult decât un simplu magazin, așa că vom împărtăși cu voi rețete delicioase și ușor de pregătit, pentru ca gătitul să fie o plăcere pentru întreaga familie.
  5. Moment amuzante – Nu ne lăsăm niciodată lipsiți de umor, așa că veți găsi și momente amuzante din culisele magazinului, care să vă facă să zâmbiți.

În plus, dorim să fim aproape de voi și să cunoaștem mai bine preferințele voastre. Așadar, vă invităm să interacționați cu noi, să ne lăsați comentarii și să ne sugerați conținutul pe care doriți să-l vedeți în viitor.

Prin intermediul acestei pagini de TikTok, vom crea o comunitate puternică și dinamică, unde vom interacționa în mod direct cu voi, oferindu-vă servicii de calitate și cele mai bune oferte.

Nu uitați să dați follow paginii noastre de TikTok, să ne împărtășiți cu prietenii și să fiți mereu la curent cu noutățile noastre și cu promoțiile spectaculoase pe care le avem pregătite pentru voi!

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie. Împreună, vom face experiența de cumpărături la Barosan Cash & Carry una memorabilă și distractivă!

Echipa Barosan Cash & Carry Oradea

6 august 2023