Despre noi

poza grup 1 scaled

Bine ați venit la Barosan Cash & Carry magazinul angro de încredere pentru toți clienții noștri. Suntem o afacere de familie, fondată în anul 1996 și de atunci ne-am străduit să oferim cele mai bune produse și servicii clienților noștri.

Avem la vânzare peste 15 000 de produse, astfel încât clienții noștri să aibă o gamă largă de opțiuni pentru a-și aproviziona atât nevoile personale, cât și cele de afaceri. Ne adresăm atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, iar prețurile noastre sunt aceleași pentru ambele categorii de clienți.

Cu un spațiu de vânzare de peste 2000 de metri pătrați și mii de produse, magazinul nostru este locul ideal de aprovizionare pentru propria afacere sau propria cămară. Noi suntem aici pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani prin oferirea de produse de calitate la prețuri avantajoase.

Suntem mândri să fim unul dintre cei mai mari și de încredere furnizori de produse din zona noastră și suntem dedicați satisfacerii nevoilor clienților noștri. De aceea, suntem întotdeauna deschiși să primim feedback-ul clienților și să ne îmbunătățim serviciile pentru a fi mereu în pas cu nevoile lor.

Vă invităm să ne vizitați magazinul și să vedeți ce avem de oferit. Vă mulțumim pentru că ne-ați ales pe noi, Barosan Cash & Carry, furnizorul dumneavoastră de încredere pentru produse de calitate la prețuri accesibile.

Galerie

Recenzii

Pop D

acum 2 săptamani

5/5

„Cam aglomerat, dar prețurile acoperă toate neajunsurile. Personal super!”

alin f

acum 4 săptamani

5/5

„Un magazin unde găsești cam tot ce îți dorești la prețuri mai mici decât în altă parte.”

Lucaci D

acum 2 luni

5/5

„Produse EFTINE cum zice Românu. Calitate preț deosebit de avantajos. Mai bine dedic o zi pt cumpărături și apoi o lună uit de stressss.”