Bucură-te de cele mai bune oferte la Barosan Cash & Carry din Oradea!

Prețuri mici, zi de zi!

Suntem încântați să îți prezentăm oferta noastră vastă de produse esențiale pentru gospodărie, disponibile chiar acum în magazinul nostru de pe strada Ogorlui nr. 135, Oradea. Indiferent dacă ești pasionat de gătit sau ai nevoie de provizii pentru afacerea ta, te asigurăm că vei găsi tot ce ai nevoie la Barosan Cash & Carry.

Gama noastră variată de borcane și capace de borcan Pentru toți iubitorii conservării alimentelor, avem o selecție amplă de borcane de înaltă calitate. Indiferent că dorești să păstrezi legume proaspete din grădină sau să prepari dulcețuri delicioase, avem borcanele perfecte pentru tine. În plus, găsești și o gamă diversificată de capace de borcan, asigurându-ne că poți sigila produsele tale în mod corespunzător.

Conservanți de calitate importați din Ungaria Pentru a-ți menține alimentele proaspete și gustoase pentru o perioadă mai îndelungată, nu rata gama noastră de conservanți importați din Ungaria. În magazinul nostru, găsești conservant salicil și conservant borken, esențiali în procesul de preparare și conservare a diverselor produse casnice. Acești conservanți de calitate superioară îți asigură că alimentele tale vor rămâne proaspete și savuroase pentru mai mult timp.

Gelfixuri pentru dulcețuri perfecte Pentru pasionații de dulcețuri și gemuri făcute în casă, oferim o gamă largă de gelfixuri. Aceste produse te vor ajuta să obții consistența perfectă și să fixezi aroma și culoarea fructelor preferate. Indiferent că dorești să pregătești gemuri, dulcețuri sau alte produse de panificație, gelfixurile noastre te vor ajuta să obții rezultate excelente.

Vino să ne vizitezi! Te invităm să ne faci o vizită în magazinul nostru, situat pe strada Ogorlui nr. 135, Oradea. Programul nostru de lucru este de luni până vineri, între orele 07:00 și 15:30, și sâmbătă între orele 07:00 și 12:00. Duminica suntem închisi.

La Barosan Cash & Carry din Oradea vei găsi toate produsele menționate mai sus la cele mai bune prețuri. Echipa noastră prietenoasă

13 iunie 2023