Mândru Sponsor al Echipei de Baschet CSM Oradea

Prețuri mici, zi de zi!

Un Parteneriat Pentru Susținerea Sportului și Comunității Locale

Cu o tradiție îndelungată în sprijinirea comunității locale, Barosan Cash & Carry este încântat să anunțe un nou capitol în angajamentul său față de dezvoltarea și prosperitatea Oradei. Ne unim forțele cu echipa de baschet CSM Oradea, devenind mândri sponsori ai acestui club de renume.

Această colaborare reflectă valorile noastre comune de excelență, determinare și spirit de echipă. Echipa CSM Oradea, cunoscută pentru performanțele sale impresionante atât pe plan național, cât și internațional, reprezintă un simbol al pasiunii și perseverenței. Prin acest parteneriat, dorim să contribuim la succesul continuu al echipei și să susținem visele sportivilor tineri și talentați.

În calitate de sponsor, Barosan Cash & Carry va oferi suport financiar și logistic echipei, ajutându-i să atingă noi culmi ale performanței. Ne mândrim să fim parte din acest parcurs și să putem oferi înapoi comunității care ne-a susținut constant de-a lungul anilor.

La Barosan Cash & Carry, credem cu tărie în puterea sportului de a uni oameni, de a inspira tineretul și de a promova un stil de viață sănătos. Acest parteneriat este mai mult decât o sponsorizare; este o investiție în viitorul orașului nostru și al tinerilor săi sportivi.

Invităm toți clienții și suporterii să se alăture nouă în susținerea echipei CSM Oradea și să împărtășim împreună emoția fiecărui meci.

Împreună, suntem mai puternici. Împreună, construim un viitor mai bun.

Echipa Barosan Cash & Carry

21 noiembrie 2023