Destinația ta de cumpărături preferată!

Prețuri mici, zi de zi!

Sunteți în căutarea unui loc unic, unde să găsiți tot ce aveți nevoie la prețuri mici și stocuri impresionante? Ei bine, nu căutați mai departe! Barosan Cash & Carry este magazinul ideal pentru voi!

Cu o experiență de peste 27 de ani pe piața din Bihor, ne-am câștigat încrederea și loialitatea voastră, iar acest lucru ne umple de mândrie. Situat în inima Oradiei, pe strada Ogorului nr. 135, în incinta Pieței West Market, magazinul nostru vă așteaptă cu o suprafață impresionantă de peste 2000 de metri pătrați dedicată cumpărăturilor.

La Barosan Cash & Carry veți găsi peste 20.000 de produse alimentare și nealimentare, cu excepția fructelor, legumelor și produselor refrigerate. Și nu uitați, suntem mândri să vă oferim atât produse din România, cât și din Ungaria și alte țări. Indiferent de preferințele voastre, veți avea parte de o selecție impresionantă.

Ce ne diferențiază de celelalte magazine din oraș? Ei bine, suntem cunoscuți pentru varietatea noastră de produse pe care nu le găsiți în altă parte. De la alimente și băuturi, până la produse de curățenie și articole de uz casnic, gama noastră cuprinzătoare acoperă toate nevoile voastre de cumpărături.

Vă mândriți să sprijiniți afacerile românești? Noi, la Barosan Cash & Carry, suntem un magazin cu capital 100% românesc, înființat de către orădeni pentru orădeni. Ne pasă de comunitatea noastră locală și suntem dedicați satisfacerii nevoilor și preferințelor voastre. Echipa noastră dedicată se străduiește mereu să vă ofere cele mai bune servicii și să creeze o experiență plăcută de cumpărături pentru fiecare vizită.

Anul acesta, sărbătorim un an de la deschiderea noului nostru magazin din Piața West Market și 27 de ani de activitate pe piața bihoreană. Este o realizare care ne aduce bucurie și recunoaștere, iar aceasta nu ar fi fost posibilă fără voi, clienții noștri dragi. Vă mulțumim că ne-ați ales ca destinația voastră preferată pentru cumpărături!

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de cumpărături deosebite, vă invităm să ne vizitați în Oradea. Veți descoperi o varietate impresionantă de produse, prețuri competitive și un personal prietenos, gata să vă ofere ajutorul necesar.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri, între orele 07:00-15:30, și sâmbăta între orele 07:00-12:00. În ziua de duminică, magazinul nostru este închis, pentru ca echipa noastră să se bucure de timpul liber alături de familiile și prietenii lor.

Vrem să vă ținem mereu la curent cu cele mai recente oferte și promoții! De aceea, vă invităm să vizitați site-ul nostru la adresa https://barosan.ro/ sau să urmăriți pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/BarosanCashCarry/. Acolo veți găsi informații actualizate despre produsele disponibile, reduceri și oferte speciale.

La Barosan Cash & Carry, vă oferim prețuri mici și stocuri mari! Veniți să ne vizitați și să trăiți o experiență de cumpărături de neuitat!

Cu drag, Echipa Barosan Cash & Carry

11 iulie 2023