Program special SF. Maria

Prețuri mici, zi de zi!

Dragi clienți fideli ai magazinului Barosan Cash & Carry,

Cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria, dorim să vă anunțăm că magazinul nostru va fi închis în perioada de sâmbătă, 12 august, până marți, 15 august 2023. Aceste zile sunt dedicate sărbătorii Sfintei Maria și dorim să petrecem acest timp alături de familie și prieteni, într-o atmosferă plină de bucurie și binecuvântări.

Astfel, programul nostru special de închidere va fi următorul:

  • Sâmbătă, 12 august 2023 – închis
  • Duminică, 13 august 2023 – închis
  • Luni, 14 august 2023 – închis
  • Marți, 15 august 2023 – închis

Înainte de a închide porțile pentru câteva zile, dorim să transmitem cele mai călduroase urări de „La mulți ani!” tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui în această perioadă specială. Fie ca Sfânta Maria să vă împlinească dorințele și să vă aducă în casele voastre armonie, sănătate și fericire. Să vă bucurați de această sărbătoare alături de cei dragi și să vă simțiți învăluiți de căldura familiei.

Ne cerem scuze pentru orice inconveniențe cauzate de închiderea temporară a magazinului nostru. În perioada imediat următoare, vom reveni cu același entuziasm și cu rafturile noastre pline cu produse de calitate, astfel încât să vă putem servi cu cea mai bună gamă de produse în industria noastră.

Pentru orice cumpărături urgente sau necesități, vă încurajăm să vă organizați achizițiile în avans, astfel încât să puteți beneficia de toate produsele de care aveți nevoie înainte de perioada de închidere.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru sprijinul constant pe care ni l-ați arătat de-a lungul timpului. Sunteți cei care ne inspiră să fim mai buni și să oferim servicii de calitate superioară.

Cu cele mai sincere urări de bine, Echipa Barosan Cash & Carry

7 august 2023