Rezoluția noului an, la Barosan Cash & Carry

Prețuri mici, zi de zi!

Rezoluția noului an,

În acest an aș vrea să mai iau puțin în greutate…’  probabil n-a zis nicio domnișoară, niciodată! Dar noi spargem gheața și declarăm hotărât că suntem la dietă de îngrășare! 😊

Dragi bihoreni, începutul anului aduce cu el numeroase dorințe și rezoluții pe care ni le propunem să le ducem la îndeplinire, iar acest an nu face excepție. Fie că ți-ai propus să trăiești mai sănătos, să îți schimbi jobul, să călătorești mai mult, să citești o carte pe săptămână, sau orice alt vis al tău… noi îți urăm ca noul an să îți aducă împlinirea pe care ți-o dorești și care te-ar face fericit. Ca toți ceilalți, și o afacere are propriile ei dorințe și idealuri, iar eforturile de a le atinge sunt pe măsura țelurilor propuse.

Din păcate, numeroase dorințe enunțate la miezul nopții rămân doar la acest stadiu, dacă nu ești dispus să muncești în noul an pentru ceea ce ți-ai propus. Iar cu cât dorința este mai ambițioasă, cu atât volumul de muncă este mai amplu. De aceea, doar cine este depus la efort consecvent, primește răsplata împlinirii, atunci când se trage linia de final de an.

Pentru noi, 2022 a fost un an plin de provocări. Ne-am propus mutarea într-un sediu nou, mai mare, și el ne-a adus această bucurie. Efortul a fost amplu din partea întregii echipe, a solicitat numeroase planificări și ore de lucru suplimentare, dar momentul în care te bucuri de reușita pe care atent ți-ai pregătit-o, îți șterge cumva orice obstacol, probleme sau îngrijorări întâlnite pe drum.

În 2022, Barosan Cash and Carry a crescut pe mai multe planuri:

  • Sediul nou acoperă peste 2000 mp, comparativ cu  600 mp ai vechiului sediu;
  • Volumul de clienți deservit pe săptămână s-a triplat;
  • Cantitatea de produse depozitate s-a triplat și aceasta, ținând pasul cu cererea tot mai mare;
  • Echipa noastră s-a dublat, de la 15 angajați în anii trecuți, la 30 de angajați în 2022;
  • Bucuria noastră s-a dublat, știind că evoluăm în direcția pe care ne-o dorim.

Noi suntem recunoscători pentru că închidem un an de reușite, dar care ne-a deschis pofta mai mult ca oricând spre a ne continua dezvoltarea pe plan local și spre a crește în ochii bihorenilor. Voi sunteți cei care ne susțineți și ne treceți pragul zi de zi, iar noi vă mulțumim pentru încrederea acordată. De aceea vrem multe de la noul an și promitem să depunem toate eforturile noastre spre a le obține. Vrem să îngrășăm afacerea în 2023!

  • Prin atragerea de noi cumpărători, și pentru aceasta noi lucrăm zi de zi spre a obține pentru dumneavoastră cel mai bun preț posibil;
  • Prin creșterea gamelor de produse comercializate, și pentru aceasta buyerul nostru negociază necontenit și analizează toate preferințele dumneavoastră de la raft;
  • Prin creșterea echipei, și pentru aceasta HR-ul nostru discută și antrenează constant noi talente, care vor prelua din spiritul Barosan Cash & Carry, și vom evolua împreună.

Aceasta ar fi dorința Barosan Cash & Carry în noul an! Ne dorim atât nouă, cât și fiecăruia dintre voi, să vi se împlinească tot ceea ce vă propuneți pentru acest an, iar la final, pe 31 decembrie, să privim cu toții cu mândrie spre încă un an încheiat cu succes și reușite! Cheers!

PS: Ai invitație deschisă tot anul la noi! Te așteptăm la Barosan Cash & Carry, în West Market, pe strada Ogorului 135, cartierul Nufărul, cu o echipă bine-pregătită, multă voie bună și un amplu magazin unde comercializăm peste 20.000 de produse din diverse categorii, alimentare și nealimentare, cu excepția legumelor, fructelor, congelatelor și cărnurilor, care nu fac parte din oferta noastră. Oferta noastră cuprinde atât branduri românești, cât și din import, asigurându-ne că tot ceea ce clienții noștri preferă, noi punem la dispoziție. Mai stai pe gânduri?

12 ianuarie 2023